Δολοφονία Μπάμπη: Ο εκπαιδευμένος σκύλος είχε βρει την τοποθεσία της σορού μία ημέρα πριν

ΙΝΤΙΜΕ – anubisk9team

Πολύ κοντά στο σημείο όπου είχε αναφέρει ο 50χρονος κρεοπώλης ότι άφησε τον 31χρονο Μπάμπη Κούτσικο πριν από περίπου τρεις εβδομάδες, εντοπίστηκε τελικά την Δευτέρα η σορός του

Δείτε:

Μεσολόγγι: Εντοπίστηκε σε βάλτο η σορός του 31χρονου Μπάμπη

Ο Κάμπος Ευηνοχωρίου απέχει λίγα μόνο χιλιόμετρα από τα κτίρια των πανεπιστημιακών τμημάτων του Μεσολογγίου, στην ανατολική πλευρά της πόλης και κοντά στο τελευταίο τμήμα του ποταμού Εύηνου πριν εκβάλει στον Πατραϊκό Κόλπο.

Από τα παραπάνω δημιουργείται η εικασία ότι 50χρονος, που διώκεται ως βασικός ύποπτος για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, μετά τα όσα συνέβησαν στο σημείο έφυγε από το Μεσολόγγι προς άλλη περιοχή, προκειμένου να παραπλανήσει τις Αρχές για τους πιθανούς χώρους όπου μπορεί να βρισκόταν ο 31χρονος.

Ο ειδικός σκύλος που συμμετείχε στις έρευνες είχε εντοπίσει, με βάση άλλα ρούχα του 31χρονου, ίχνη στην περιοχή, ήδη από την Κυριακή, σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα. Ωστόσο την συγκεκριμένη ημέρα έπνεαν εκεί δυνατοί άνεμοι που εμπόδισαν τον ακριβή εντοπισμό της προέλευσής τους.

Χτες Δευτέρα, όταν υποχώρησε η ένταση των ανέμων, ο σκύλος μπόρεσε να βρει το ακριβές σημείο όπου βρισκόταν η σορός του 31χρονου. Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε σε βαλτώδες σημείο, με βαρύ αντικείμενο επάνω της, το οποίο ωστόσο δεν κατάφερε να τη συγκρατήσει κάτω από τα νερά, με αποτέλεσμα η μισή μόνο να παραμένει σε αυτά ενώ η άλλη μισή να βρίσκεται στην όχθη.

Στην ιστοθέση της εταιρείας που διέθεσε τον συγκεκριμένο σκύλο, που ακούει στο όνομα «Έκο», έχει αναρτηθεί σχετικά ότι «μετά από αίτημα των συγγενών προς την εισαγγελία Μεσολογγίου, διορίστηκε ορκωτός πραγματογνώμονας ο ο επικεφαλής της ομάδας μας, Αλεξανδρής Ευάγγελος, για την διερεύνηση της υπόθεσης του Χ.Κ., ο οποίος είχε εξαφανισθεί στις 05.01.2024. Σήμερα, 22.01.2024, περί ώρα 16:19, εντοπίστηκε σορός αγνώστου ταυτότητας από τον σκύλο ανίχνευσης νεκρών αγνοούμενων ανθρώπων και ανθρωπίνων υπολειμμάτων, Echo. Η σκηνή ασφαλίστηκε, η περιοχή αποκλείστηκε, και στο σημείο που επιχειρούσε η ομάδα μας κλήθηκε ο αρμόδιος υπάλληλος της ΕΛ.ΑΣ ώστε να διαφυλάξει την οριοθετημένη σκηνή μέχρι να έρθουν τα αρμόδια όργανα που διεξάγουν την προανάκριση και την κύρια ανάκριση. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια».

Οι πληροφορίες θέλουν να είναι σχετικά εμφανή επάνω της τραύματα από πυρά κυνηγετικού όπλου, στα πόδια και στην πλάτη.

Η νεκροψία/νεκροτομή αναμένεται να αποκαλύψει λεπτομερώς την σειρά των γεγονότων που οδήγησαν στον θάνατο τον άτυχο νεαρό.

Επίσης, αναμένεται να διευκρινιστεί το αν ο θάνατος επήλθε στο συγκεκριμένο σημείο, ή αν προηγήθηκε μεταφορά της σορού εκεί από άλλη περιοχή.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί